Remedial Teaching / Huiswerkbegeleiding

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het basisonderwijs waarin ik werkzaam ben geweest in alle groepen, heb ik de overstap gemaakt naar het voortgezet onderwijs als wiskunde docent.

Remedial teaching richt zich voornamelijk op leerlingen die vanwege stoornissen of gedragsproblematiek achterstanden oplopen binnen het onderwijs. Helaas wijst de praktijk uit dat ook leerlingen zonder deze problematieken tevens achterstanden op kunnen lopen.

Leerlingen geven mij vaak terug dat ze het prettig vinden hoe ik hen de stof uitleg. Ik maak veel gebruik van ondersteunende materialen en probeer de lessen vooral interactief aan te bieden.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn leerlingen begrijpen wat zij doen en waarom ze het doen. Trucjes zullen zij daarom niet zo snel van mij aangeleerd krijgen.

Remedial teaching en huiswerkbegeleiding is gericht op leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs voor alle vakgebieden. De begeleiding vindt naar gewenst individueel of in een groepje bestaande uit maximaal 4 leerlingen plaats.

Voor meer informatie, kunt u telefonisch contact opnemen